Sponsoring

Snoek Installatietechniek VOF nieuwe subsponsor VSCO’61
donderdag 28 april 2016

Snoek_Installatietechniek

Het Oosterwoldse bedrijf Snoek Installatietechniek VOF is deze week subsponsor geworden van VSCO’61. Tevens overhandigden Jan Willem Snoek en zoon Berry de club nieuwe reclameborden met de gerestylede huisstijl. Na het ondertekenen van de sponsorovereenkomst op sportpark De Heughte in Oosterwolde bedankte VSCO’61-sponsorcommisievoorzitter Christiaan Mulder de nieuwe subsponsor hartelijk en bood als dank en waardering een fraai bloemstuk aan.

 

Na vele jaren in loondienst te zijn geweest nam Jan Willem Snoek in 1996 de beslissing om voor zichzelf te beginnen. Zijn bedrijf kreeg de naam: J.W. Snoek installatiebedrijf. Na vele goede jaren kende het bedrijf door de economische crisis en de ernstige ziekte van Jan Willem een wat mindere periode. Mede door het toetreden van zoon Berry tot het bedrijf werd het tij gekeerd en groeide het bedrijf zelfs uit tot een huidige bezetting van zeven personen.

Snoek Installatietechniek verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven loodgieterswerk, elektra, Cv-installaties, dak- en zinkwerk, warmtepomp-techniek en zonnepanelen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Snoek voorop.

Snoek Installatietechniek is al vele jaren een gewaardeerde sponsor bij VSCO’61. Het bedrijf heeft onlangs de club laten weten de diverse sponsorfaciliteiten graag samen te willen voegen tot één sponsorpakket. Deze week zetten Jan Willem en zoon Berry Snoek op sportpark De Heughte hun handtekeningen onder een driejarige subsponsorovereenkomst. VSCO’61 is erg ingenomen met deze support, hetgeen sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder in zijn dankwoord treffend verwoordde. Als blijk van waardering werd de nieuwe subsponsor een fraai bloemstuk aangeboden. En als toetje werd de nieuwe huisstijl van Snoek Installatietechniek gepresenteerd door de overhandiging van nieuwe reclameborden.

Snoek Installatietechniek VOF
Zwarteweg 6
8097 PV Oosterwolde (Gld)
T: 0525 – 62 18 10
M: 06 – 511 86 965
E: info@jwsnoek.nl
www.jwsnoek.nl

 

 

Klik hier voor het artikel op de website van VSCO.